Kinderkerkpost 35: 100 jaar!

Beste ouders en kinderen, 

100 jaar ! Stel je voor dat je zo oud zou worden. 100 jaar! En ze zeggen dat de kinderen van nu echt wel 100 jaar kunnen worden. Wat zou je doen over 100 jaar? Hoe zou de wereld eruit zien ? Ben jij dan Opa of Oma en ga je dan ook met  je kleinkinderen naar de kinderkerk. Gek idee he? 100 jaar, wat een lange tijd. En weet je, onze kerk, de oud-katholieke kerk in Amsterdam moet ik dan zeggen, bestaat aanstaande zaterdag 100 jaar. 100 jaar geleden kwamen de eerste oud-katholieken in onze kerk samen om de mis te vieren. Wat denk je ? Zouden ze toen ook een kinderkerk hebben gehad? Ik weet het niet. Maar 100 jaar is wel reden voor een feestje ! Daarom nodigen we jullie allemaal uit om aanstaande zaterdag tijdens de speciale verjaardagsviering met de kinderkerk mee te doen. 
Let op het is dus op zaterdag (en niet op zondag! ) 22 februari om 15.30 uur. Je kunt je opgeven bijevandermeulen_2000@yahoo.com
                                                                                                                            
Graag tot zaterdag! 
                                                                       
Met vriendelijke groet,    
                                                   
Roeland Dekkers en Emma van der Meulen
Coordinatie kinderkerk
                                                        
ps en kom je voor het eerst en wil je weten hoe het er aan toe gaat in de kinderkerk? Bekijk dan de foto’s van de vorige keer op onze site: http://amsterdam.okkn.nl/?b=944.  Je ziet dan hoe Morris & Charlie, Maurice en Samuel and Joseph van lego een eigen toren van Babel nabouwen. Maar of deze even hoog wordt als de toren uit het bijbelverhaal….Wat denk jij ?