Open Kerk

In een hectische tijd en een drukke stad als Amsterdam kan het voorkomen dat je behoefte hebt om even op adem te komen. De kerk is een plek waar God je uitnodigt om dat te doen. Naast de wekelijkse vieringen, is de kerk met regelmaat open.

Open Kerk

De kerk is elke zaterdag geopend van 14:00 tot 17:00 uur. Je bent dan van harte welkom om even binnen te lopen, een kaarsje op te steken, rond te kijken, te bidden of te mediteren. Achter in de kerk is een welkomstteam aanwezig om vragen te beantwoorden. Je kunt via hen ook contact krijgen met een van onze pastores.

Pastoraat

Een luisterend oor of een goed gesprek, samen spreken over je leven, een uitdagende of moeilijke situatie waarin je je bevindt; daarvoor kun je terecht bij een van onze pastores. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Je bent ook welkom om op zaterdag langs te komen bij het pastoraal spreekuur van 14:00 tot 15:30 uur. Je kunt dan gewoon binnenlopen in de kerk en terecht bij een van onze pastores. De pastores zijn ook beschikbaar voor gebed, een zegen of biechtgesprek.