Uitnodiging Zilverplus bijeenkomst

Op donderdag 3 april  2014 vanaf 10.30 uur tot ca. 13.15 uur in de Gemeentekamer zal er weer een Zilverplus bijeenkomst zijn. 

Deze keer zal Han Louman, 40 jaar parochiaan in Amsterdam,  iets gaan vertellen over wat er allemaal bij komt kijken om de diverse activiteiten te laten plaatsvinden in de landelijke Oud-katholieke Kerk, bijvoorbeeld de diakonale Commissie Ste. Barbara, de Commissie Geldwerving, het grote Internationale Oud-katholieken congres als op parochie niveau en het hoogtepunt van zijn aktiviteiten in onze kerk.

Tevens zal een groot foto-archiefboek in te zien zijn van o.a. de laatst verdwenen oud-katholieke (schuil) kerk aan de Brouwersgracht waarvan veel nu in de huidige Oud-Katholieke kerk Amsterdam aanwezig is.

 

Het zal een afwisselend en informatief verhaal worden waarbij er veel mogelijkheid is om vragen te stellen.

Aansluitend zal er een eenvoudige lunch genuttigd worden.

Allen zijn van harte welkom!