Foto’s kinderkerk Maria Lichtmis

Op zondag 2 februari was er kinderkerk bij Maria Lichtmis. Iedereen in de kerk kreeg dan een kaarsje uitgereikt en we vormden een lange optocht met al deze brandende kaarsjes. 

 

Tijdens de kinderkerk lazen we het verhaal van de toren van Babel. De mensen hebben het plan om een toren te bouwen die rijkt tot aan de hemel ! En aan de kinderen van de kinderkerk werd gevraagd of zij van lego ook zo’n toren kunnen maken. Je ziet op de foto’s hoe Morris & Charlie, Maurice en Samuel and Joseph hier druk mee aan de slag zijn. Maar of deze even hoog wordt als de toren uit het bijbelverhaal….Wat denk jij ?
Roeland en zoon Morris hadden hun zwemkleren meegenomen. Zij hadden meer het verhaal van de Ark van Noach in hun hoofd! 

 

Hierbij een aantal foto’s van de kinderkerk.