Concert “upon the wind your music floats”

Zin om je onder te dompelen in Engelse sferen? Genieten van prachtige muziek van o.a. Elgar, Quilter en Vaughan Williams? Kom dan naar de concerten van sopraan en oud-parochiaan Jitske Kuiper en pianiste Ineke Opstal op 25 februari en 4 maart!

Ze brengen een volledig Engels programma met liederen en een paar pianostukken van bekende componisten als Elgar, Vaughan Williams, Quilter en Britten, maar ook maar liefst 5 werken van de in Nederland (ten onrechte!) vrij onbekende Michael Head (1900-1976). De liederen zijn gegroepeerd aan de hand van thema’s als melancholie, (verlangen naar) de dood, genieten van de natuur en uiteraard liefde. In veel liederen wordt de schoonheid van de Engelse natuur uitgebreid bezongen.

Ze voeren dit programma twee maal uit, één keer in onze kerk in Amsterdam en één keer in Amersfoort. Hopelijk tot ziens bij één van de concerten!

Zaterdag 25 februari, 16 uur, Oud-Katholieke Kerk st. Joris op ’t Zand, ’t Zand 13, Amersfoort
Zaterdag 4 maart, 15.30 uur Oud-katholieke Kerk, Ruysdaelstraat 37, Amsterdam
Gratis entree, vrijwillige bijdrage na afloop.