Een brutaal verhaal: het kerstverhaal verdiept – lezing en concert

Een brutaal verhaal: het kerstverhaal verdiept

Ter gelegenheid van het nieuwe boek: ‘verdiep je in het kerstverhaal’ presenteert auteur Peter-Ben Smit een aantal hoogtepunten in een korte lezing op dinsdagavond 26 november. Het VU Kamerkoor o.l.v. Krista Audere zingt aansluitend Hugo Distlers Weihnachtsgeschichte, dat de oude teksten ook opnieuw laat klinken.

Het boek verdiep je in het kerstverhaal staat vol met politieke en sociale uitdagingen. Het boek is ideaal voor wie het kerstverhaal met een frssie blik wil bekijken. Vlak voor de advents- en kersttijd is dit een goede gelegenheid om de teksten van deze tijd opnieuw tot je te laten doordringen. Voordat alle drukte losbarst.

Locatie: Oud-Katholieke kerk Amsterdam – Ruysdaelstraat 39
Datum: dinsdag 26 november
Tijd: 19.45 uur zaal open | 20.00 uur start programma 
Toegang=gratis

U kunt zich hier aanmelden door het formulier in te vullen.