Kerstmis vieren in de Oud-Katholieke Kerk te Amsterdam

Meer dan 2000 jaar geleden werd er, midden in de winternacht, een kindje geboren. Een kindje dat hoop gaf aan alle mensen, tot op de dag vandaag. We vieren Kerstmis in de Oud-Katholieke Kerk dan ook uitgebreid met sfeervolle vieringen en een speciale kinderkerk. U bent van harte welkom in onze recent gerestaureerde kerk op de Ruysdaelstraat 39.

Om helemaal in de kerstsfeer te komen zijn alle kin- deren van harte welkom bij de volgende activiteiten rondom Kerstmis in onze kerk. Op zondag 22 december wordt na de mis de grote kerstboom versierd. Iedereen die van pracht en praal en blingbling houdt is welkom om de kerstballen, pieken en slingers in de boom te hangen. Op deze zondag is er geen kinderkerk. 

Voor de vieringen klik op de afbeelding hieronder of bekijk de agenda.