Kinderkerkpost 32: Driekoningen

Beste ouders en kinderen,
                                        
Met de vuurpijlen net achter de rug, typen we dit berichtje om jullie allemaal een zalig Nieuwjaar te wensen. Dank aan alle ouders die geholpen hebben afgelopen jaar met de kinderkerk en dank alle kinderen dat jullie erbij wilden zijn. Natuurlijk organiseren we ook in het nieuwe jaar 2014 regelmatig een kinderkerk. Dus houd de email en website in de gaten ! 
                                                                                   
Kinderkerk aanstaande zondag: Driekoningen
Om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen, nodigen we jullie aanstaande zondag 5 januari meteen uit om Driekoningen te vieren in onze oud-katholieke kerk in Amsterdam. Na de herders kwam de rest van de wereld een kijkje nemen in de stal waar dat bijzondere kindje was geboren die de wereld zou veranderen. Een prachtige feest  Driekoningen. In sommige landen, zoals Spanje, is er heuse optocht door de gehele stad zoals met carnaval hier. Nu, zo ver gaan we zondag vast niet ! Alhoewel….. we gaan het zien! Als je zin hebt om te komen geef je dan op bij Emma van der Meulen: evandermeulen_2000@yahoo.comJullie zijn van harte welkom.
                                               
Graag tot zondag. 
                                              
Met vriendelijke groet,
                       
Roeland Dekkers
Emma van der Meulen
coordinatie kinderkerk