– Serie van vier kennismakingsavonden met de Oud-Katholieke Kerk

Beste parochianen, gastleden, en geinteresseerden,

Het pastoraal team plant, bij voldoende belangstelling, in de herfst een aantal (donderdag)avonden, om nader in te gaan op de Oud-Katholieke Kerk, in het bijzonder voor hen, die haar nog niet zo goed kennen, maar wel beter willen leren kennen. Gedacht is aan 13/10, 3/11, 17/11, en 8/12 (19.30, gemeentezaal), en wel rondom het boek van bisschop Schoon over onze kerk.

Graag zou ik van iedereen, die geinteresseerd is, dit willen horen en ook of de data op deze manier schikken (waarbij ik moet zeggen, dat de ruimte om te manoevreren wel beperkt is, maar we zullen ons best doen). De avonden zijn nadrukkelijk vrijblijvend, hoewel het wel goed is, om ze als serie te bezoeken, zo kan het gesprek van de ene naar de andere avond doorlopen.

Graag hoor ik van u!

Met vriendelijke groet,

Peter-Ben Smit