Dienst van de oecumenische Filippijnse parochie in oprichting.

zondag 13 maart 14.00 uur in OKK kerk, Ruysdaelstraat 37

Zondag 13 maart is er in de kerk aan de Ruysdaelstraat om 14.00 uur opnieuw een dienst van de oecumenische Filippijnse parochie in oprichting. De dienst staat in het teken van de vastentijd die aangebroken is en als teken van inkeer en bezinning zullen we onze hoofden met as bestrooien. Naast de voorgangers bisschop Dick Schoon en ds. Cesar Taguba verwelkomen we als speciale gast Felixberto (Bert) L. Calang, bisschop van Mindanao van de Filippijnse Onafhankelijke Katholieke Kerk. Bisschop Bert zal de preek verzorgen en iets vertellen over het vredeswerk waarvoor hij zich zeer sterk inzet. Na de dienst komt de voorbereiding van de oprichting van de parochie ter sprake. Zoals we nu voorzien, zal die oprichting tijdens de volgende dienst, op 1ste Paasdag, plaatsvinden. Ieder is natuurlijk van harte welkom!