12 – Kinderkerkpost

 10

Beste (groot)ouders en kinderen,

Merken jullie het al een beetje… heel langzaam wordt het ’s ochtends al wat vroeger licht en heel langzaam blijft het ’s avonds al al wat langer licht. Dat betekent dat het licht weer terugkeert. En dat gaan we aanstaande zondag 30 januari vieren met Maria Lichtmis in de oudkatholieke kerk van Amsterdam. Want dat is het feest van het naderende licht. Eerst was het heel donker met Kerstmis, maar het wordt steeds lichter. De lente komt er aan.

 

Alle kinderen  die zondag naar de kerk komen krijgen een kaarsje en mogen meelopen in een echte processie. Dus trek je mooiste kleren aan en doe mee. We beginnen om 10.00 uur. Graag een berichtje als je komt: rflmdekkers@concepts.nl. Dan zetten we alles klaar.

 


Graag tot zondag.

Met vriendelijke groet,

Roeland
coordinator kinderkerk