Bisdomdag 14 oktober 2017

Op zaterdag 14 oktober zal er een bisdomdag zijn bestemd voor alle parochianen, vrijwilligers, geestelijken, gasten, vrienden en ieder die geïnteresseerd is.

 

De dag heeft als thema:

Alle verwachting te boven 

– over dertig-, zestig- en honderdvoudig oogsten (Mc. 4:8)

 

Het zal allemaal plaatsvinden in en vanuit onze kathedraal in Haarlem, Kinderhuissingel 78. De dag begint om 10.30 uur (inloop vanaf 10 uur) en zal eindigen met een gezamenlijke maaltijd rond 18.00 uur.

 

In de ochtend zal het thema op speelse wijze worden uitgewerkt. Verrassend en uitdagend . . . iets waar jong en oud(er) zich in kan laten meevoeren.

Na het middaggebed zal de lunch plaatsvinden en in de middag zijn er verschillende workshops: Voor doeners en denkers/bestuurders, creatievelingen en zangers. Voor kinderen en jongeren is er een eigen programma.

We hopen dat deze dag een echte ontmoeting zal worden voor het hele bisdom. Dat het ons zal bezielen, en bemoedigen, dat we genieten van de ontmoeting en ook nog eens goede ideeën van elkaar kunnen oppikken.

 

Wie wil komen kan zich nu reeds opgeven: Mail naar erna@okkn.nl.

We hopen u en jou te zien!