Uitnodiging inaugurele rede dr. P.B.A. Smit, do. 17 november – Wat de Bijbel echt betekent?

Pastor Peter-Ben Smit is naast zijn pastorale werk ook werkzaam in de wetenschap. Aan de Vrije Universiteit werd hij benoemd tot hoogleraar contextuele Bijbelinterpretatie. Hij start zijn hoogleraarschap met een publieke lezing over met de titel “Wat de Bijbel echt betekent?” De lezing is vrij toegankelijk en vindt plaats in de aula van de Vrije Universiteit, om 15.45 op 17 november a.s. Het hoogleraarschap van pastor Smit komt naast zijn werk in de parochie  en naast het bijzonder hoogleraarschap vanwege het Oud-Katholiek Seminarie dat hij sinds 2011 aan de Universiteit Utrecht bekleedt. Wie wil grasduinen in publicaties van de nieuwe hoogleraar kan dat doen op zijn academia.edu pagina:https://vu-nl.academia.edu/PeterBenSmit

Parochianen, gastleden, en belangstellenden zijn van harte welkom bij de lezing op 17 november om 15.45 precies, in de aula van de unviersiteit, De Boelelaan 1105. Na afloop is er een receptie.