Kinderkerkpost: Palmpasen 20 maart

Beste kinderen, ouders en grootouders,

                                                   
Merken jullie het al een beetje…de lente hangt in de lucht en dat betekent dat Pasen in aankomst is. En op de zondag voor Pasen gaan we iets bijzonders doen: we vieren dan namelijk de intocht van Jezus in Jeruzalem. De bewoners van Jeruzalem waren zo blij dat Jezus, op een ezeltje! hun stad bezocht dat ze hem binnenhaalden met gejuich. En ze droegen palmtakken bij zich! Om dat te gedenken vieren we Palmpasen. We versieren dan een palmpasenstok, die dragen we rond in de kerk aan het begin van de mis. Daarna versieren we ‘m met allerlei mooie en lekkere dingen.Doe je mee? Geef je dan op bij Roeland, dan leggen we alles voor je klaar: rflmdekkers@concepts.nl Graag tot zondag 20 maart.
                                               
Roeland Dekkers en Eltjo Verwey