Muziek op de zaterdagmiddag:Italië – Nederland, een muzikale expeditie

Op zaterdagmiddag 21 november speelt Duo Riboli/Poiesz om 16:00 uur in de Oud-Katholieke Kerk. Toegang is gratis, er is een collecte na afloop.


Het duo Riboli/Poiesz ontstond een aantal jaar terug op een regenachtige Hollandse avond.

De hemel boven hun nodigde uit om een warme maaltijd te bereiden op basis van hun gezamenlijke passie voor klassieke muziek, reizen en Italiaans eten. 

Sabine Poiesz, viool, uit Amsterdam en Giovanna Riboli, orgel, uit Florence. Allebei met een gezonde nieuwsgierigheid om diverse culturen, talen en muziek te ontdekken. De combinatie van de instrumenten en interculturele dialoog transformeert zich in muziek. 

Na veel enthousiast ontvangen concerten in Italië, zullen zij in Nederland u meenemen op een muzikale expeditie tussen Italië en Nederland. Het romantische programma bestaat uit werken van o.a. Rheinberger, Reger, Fiocco en Massenet.