Missie en Diaconaatskalender 2016 – binnenkort weer te koop.

De Missie en Diaconaatskalender, die zo goed werd ontvangen in 2013 en 2015 , wordt ook in 2016  beschikbaar. De kalender wordt op hetzelfde luxe kringlooppapier mèt eurokeurmerk en zónder bleekmiddelen gedrukt als in 2015 en de gehele vormgeving is vergelijkbaar. Met nieuwe projecten in beeld. U zult foto’s zien van activiteiten van koptische Christenen in Egypte. Van een blijf van mijn lijf huis in Hong Kong, opgezet door Christenen. Van de Onafhankelijke kerk in de Filippijnen, waarvan een bisschop enkele jarengeleden en nog onlangs enkele priesters werden doodgeschoten toen zij openlijk partij kozen voor de belangen van de armen in het land. Werk met blinden en andere groepen met afstand tot het arbeidsmarkt in Zuid Afrika komen ook in beeld. Kortom, er zal opnieuw veel te zien en te lezen zijn over het missie- en diaconaatswerk in de wereld.

U steunt de projecten door de Missie en Diaconaatskalender 2016 te kopen voor € 8. Dit verkoopbedrag is slechts mogelijk doordat er uitsluitend belangeloos gewerkt wordt door de ontwerpers, opstellers en verdelers.

Het formaat van de kalender is ca. 30x21cm (breedte x lengte) met een ringband met ophangmogelijkheidaan de bovenzijde waardoor de bladen omgeklapt kunnen worden. Bij elke datum is extra ruimte om bijv. afspraken, verjaardagen enz te noteren. 

Heeft u geen gelegenheid hem te kopen via een verdeler/vrijwilliger dan kunt u hem bestellen via secretaris@stpaulus.okkn.nl. Bestelt u liever per telefoon dan kan dat ook op 071-4076689. Toezending per post kost voor 1 kalender €3,- aan porto extra. En voor 2-9 kalenders is dat € 4.

Dit bijzondere geschenk voor de feestdagen in 6 talen, en met een aparte pagina met toelichting op de foto’s, bevelen we van harte aan. Alvast bedank voor uw aankoop !