Kinderkerkpost: Zalig Pinksteren

Beste ouders en kinderen,

Vorige week vierden we Pinksteren in de kinderkerk, het feest van de vlammen. En vlammen dat deed het! Charlie las het verhaal van de vrienden van Jezus die opeens vlammen op hun hoofd zagen verschijnen, aan iedereen voor. Daarna gingen we de parochietuin in van pastor Dick om echte vlammen te maken met kaarsen. Verhit gingen we terug naar binnen om daar gedrieen een tekening te maken van 100 vlammen die samen 1 vlam vormen. 

Zalig Pinksteren allemaal!

Na de zomervakantie gaan we weer door met de kinderkerk. Houd de website in de gaten voor de aankondigingen.
En mocht je zin hebben om af en toe te helpen, we zoeken nog (groot)ouders) die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd te helpen bij de kinderactiviteiten in de kerk. Geef je op bij Marieke Ridder: m.j.ridder@icloud.com.

Namens het hele kinderkerkteam: Roeland, Emma en Daniel.