Kinderkerkpost Pasen

Beste ouders en kinderen, 

Weer of geen weer, storm of regen: niets hield het kinderkerkteam en de kinderen vandaag tegen om Palmpasen te vieren. Morris, Carice, Dirkje, Kato, Boris en Nathan waren al vroeg in de weer. Want voor de mis begon werden de palmpasenstokken al versierd in de kerk. Dat moest ook wel. Want in de ommegang in de kerk droegen de kinderen de versierde stokken mee.                                                                                                
     
Daarna, in de gemeentekamer, las Kato het verhaal van de intocht van Jezus in Jeruzalem voor uit de kinderbijbel. Vervolgens gingen de kinderen aan aan de slag om alle stokken te versieren met snoepjes, versiersels en natuurlijk het broodhaantje in de top. 
Dank aan alle ouders: Emma, Daniel, Cathelijn en Roeland voor hulp, inkopen en begeleiding. En natuurlijk Lidwien en Dick voor het kopen van de haantjes. 
                                                                               
Volgende week is het Pasen. Dan is ook een kinderkerk tijdens de dienst op zondagochtend. Je bent van harte welkom.
Geef je op bij Emma: 
                                 
Graag tot volgende week zondag! 
                   
Namens het hele kinderkerkteam: Roeland, Emma en Daniel.
Fotografie: Daniel