Kinderkerkpost 39: Zalig Pasen voor iedereen!

Beste ouders en kinderen,

Het was een logistiek hoogstandje deze kinderkerk om alles rond te krijgen voor het versieren van de palmpasenstokken: bouwmarkten werden afgestroopt voor de beste houtjes voor de kruisjes, snoepwinkels doorkruist voor de lekkerste snoepjes en de ovenstebeste bakkerij benaderd voor de echte broodhaantjes. Het kinderkerkteam was al de hele week in touw om van Palmpasen een echt feest te maken. En dat werd het ook. Maurice & Job, Carice, Boris & Bregje, Charlie & Morris, Willem en Nathan, allemaal hebben ze geplakt, geregen, versierd en geprikt om ieder vol trots met een eigen
prachtige palmpasenstok de kerk te betreden !

Wat een mooi begin van de Goede Week! Speciale dank aan Emma en Lidwien en Boto voor alle hulp!

We wensen vast van het hele kinderkerkteam alle kinderen een Zalig Pasen,

Met vriendelijke groet,

Roeland Dekkers en Emma van der Meulen
coordinatie kinderkerk