Kinderkerkpost 38: 1 Ei is geen Ei

Beste  ouders en kinderen, 

 
Eén ei is geen ei
Twee ei is een hallef ei
Drie ei is een Paasei !
 
Kennen jullie dit liedje? Het is een ouderwets liedje rondom Palmpasen. Palmpasen is het feest dat we aanstaande zondag 13 april gaan vieren. We vieren dan de intocht van Jezus in Jeruzalem, en het is meteen het begin van de Goede Week. Met de kinderkerk betekent het dat we palmpasenstokken gaan maken ! We versieren de stokken met crepepapier, en natuurlijk lekkere snoepjes. (Als je je hebt kunnen beheersen met vasten neem dan je voorraad mee. Is al je snoep op, geen probleem, dan zorgen wij ervoor.) Natuurlijk mag je de stok na afloop mee naar huis nemen. 
Dus geef je snel op bij Emma, evandermeulen_2000@yahoo.com, dan zetten we alles klaar ! 
Je bent van harte welkom! 

 

 

Geniet van het lekkere lenteweer, en graag tot aanstaande zondag ! 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Roeland Dekkers en Emma van der Meulen
coordinatie kinderkerk