Muziek op Zaterdagmiddag 18 mei

Op zaterdagmiddag 16 mei om 16.00 uur geeft Duo RooijBosch een prachtig concert met een Frans programma. Liefde en natuur staan centraal in de liederen en de solo werken voor harp sluiten hier heel mooi op aan. Iedereen is van harte welkom!


Sopraan Martha Bosch en harpiste Milou de Rooij hebben elkaar enkele jaren geleden ontmoet op het Conservatorium van Amsterdam en besloten al snel een duo te vormen. De bijzondere combinatie van harp en zang inspireert de twee jonge, gepassioneerde musici iedere keer opnieuw om hun liefde voor kamermuziek samen te uiten.

Martha Bosch kreeg op jonge leeftijd zangles van Marjanne Kweksilber. In 2004 zette zij haar zangopleiding voort aan het Conservatorium van Amsterdam bij Hein Meens en Sasja Hunnego. Zij heeft in december 2009 haar Bachelordiploma behaald en heeft daarna nog 2 jaar Master gestudeerd bij Sasja Hunnego. Zij volgde lessen en masterclasses bij Margreet Honig, Emma Kirkby, Nelly Miricioiu, Maarten Koningsberger, Udo Reinemann, Christiane Oelze, Ira Siff en Raymond Modesti.


Milou de Rooij begon al op jonge leeftijd met harp spelen waarna zij al snel aansloot bij de Jong Talent Afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Bij harpiste Erika Waardenburg behaalde zij in 2011 met succes haar Bachelordiploma. Zij volgde lessen en masterclasses bij vooraanstaande harpistes onder wie Isabelle Perrin, Emilia Moskvitina, Skaila Kanga en Petra van der Heide.

Milou bespeelt een Salvi Diana, haar ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten fonds.