Verslag van een geslaagde Bazaar!

De rommel- en boekenmarkt die het kleine Bazaarteam van onze parochie onder leiding van Han Louman afgelopen vrijdag en zaterdag in de kerk en de gemeentezaal had georganiseerd, heeft aan zijn doelen beantwoord.

Allereerst was er een goed financieel resultaat: we konden ruim   € 1.100.– overmaken naar het restauratiefonds.

Daarnaast was het ook nog gezellig, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de bezoekers, onder wie veel buurtbewoners, vrienden en oud-parochianen. Ook de koffie/theebar met de zelfgebakken taarten heeft daaraan goed bijgedragen.

En daarnaast werden velen voor een paar euro blij gemaakt met goede koopjes die ze konden doen: een paar pollepels of een cd-speler die nog altijd werden gemist, een mooi vaasje, een paar schilderijtjes, kerstversiering, een boek dat je altijd nog eens wilde lezen of een cd die je nog eens wilde horen …

Dankzij een berichtje in de Echo was de opkomst zeker op vrijdag ook veel groter dan we hadden verwacht. Daardoor heeft een groter publiek, ook uit andere Amsterdamse buurten, onze mooie kerk eens van binnen gezien. En dat is weer mooi meegenomen voor onze goodwill en naamsbekendheid!

 

Lidwien van Buuren