. Kinderkerkpost 17 – Een ark vol geladen !

Een kinderkerk vol dieren

Afgelopen zondag stond de kinderkerk geheel in het teken van dieren. Allereerst luisterden we naar het bekende verhaal van  Noach. God vraagt hem een grote boot te bouwen voor alle dieren van de wereld. Want hij laat de hele wereld overstromen omdat alle mensen slecht zijn geworden en gemeen tegen elkaar doen. Alle dieren? Nee helaas, niet ! Van alle dieren mochten hebben er maar 2 in de boot mee. En dat vonden Jesse, Morris & Charlie, Maurice en Carice wel een beetje zielig. Dus tekenden we een eigen boot waar zij zelf hun lievelingsdier in mochten tekenen. Bij iedereen sloeg de fantasie op hol en het werd een tekening met de ark vol fantasiedieren.

Een kerk vol dieren
Na de koffie nam pastor Dick de kinderen mee om dieren te zoeken in de kerk. Bij ieder dier kregen de kinderen een uitleg over de betekenis. En dat zijn er veel! Ga zelf maar eens op zoek in de kerk: er zijn duiven, stieren, adelaars, lammetjes en een zelfs ooievaar!

Volgende kinderkerk: over 2 weken
De volgende kinderkerk is al over 2 weken op zondag 13 november. Jullie zijn allen van harte welkom. Graag tot dan !

Roeland en Emma
Coördinatie kinderkerk