– Zilverplus: Jan Wojcik vertelt over zijn werk als legeraalmoezenier

donderdag 20 oktober vanaf 10.30 uur tot ca. 13.15 uur.

Na de geslaagde bijeenkomst in augustus van dit jaar willen we weer een dergelijke ontmoeting organiseren. Graag nodigen daarvoor wij alle ouderen in onze parochie uit om bij elkaar te komen voor een gespreksochtend in de Gemeentekamer.

Onder het genot van koffie of thee zal Jan Wojcik,die als legeraalmoezenier werkzaam is ons iets vertellen over zijn werk en over zijn ervaringen op de H.M de Tromp waarop hij vijf maanden heeft meegevaren..

Aansluitend zullen wij met elkaar een eenvoudige lunch gebruiken
In verband met de voorbereiding willen we graag even weten of jullie er zullen zijn.

Graag aan- of afmelden bij:
Dolly van de Laar( 020 6753 784 )

of
Will Keman ( 020 699 1453)