– Kinderkerkpost 16

Beste ouders en kinderen,

Graag nodig ik jullie uit voor de kinderkerk a.s. zondag 11 september om 10.00 in de oud-katholieke kerk van Amsterdam,  Ruysdaelstr.39. Het wordt de eerste keer dat we elkaar na de zomervakantie weer zien. Het begin van het nieuwe seizoen!

 Ik hoop dat jullie allemaal komen dan wordt het vast een fijne dienst. Iedereen is welkom, je kunt je opgeven bij mij: rflmdekkers@concepts.nl

Opzet van de kinderkerk
Iedere kinderkerk beginnen we met het aansteken van de kaarsjes voor een mooie sfeer. Daarna lezen we een verhaal uit de kinderbijbel. Vaak leest zelfs een van de kinderen het verhaal aan de anderen voor. Het verhaal wordt altijd gevolgd door een leuke activiteit waarbij de kinderen iets kunnen maken. Zo hebben we met Driekoningen kroontjes gemaakt en een andere keer een glas-in-lood-raam van papier. Aan het eind van de mis mogen de kinderen hun werk dan vol trots in de kerk laten zien.

Alle kinderen zijn welkom

Graag tot zondag !

 

Met vriendelijke groet,

Roeland Dekkers
coordinator Kinderkerk