– David en Goliath – Kinderkerkpost 17

Kinderkerkpost: David en Goliath

Afgelopen zondag werden Jesse, Maurice en Nathan de maat genomen tijdens de kinderkerk. Wat is er gebeurd zul je denken, de maat genomen ? Wat streng ! Toch is het waar ! We lazen namelijk het verhaal van de kleine slimme jongen David die de strijd aangaat met de grote gemene reus Goliath. Niemand durft het tegen deze gemene gigant op te nemen. Maar David wel. Met zijn slinger en een steen raakt hij de reus op zijn hoofd waarna de reus neervalt ! Een spannend verhaal waaruit blijkt dat niemand zich klein hoeft te voelen.

Wie is David en wie is Goliath ?

Daarna zijn we met alle kinderen en ouders op een rij gaan staan om te kijken wie van de groep het kleinst (David dus) of het grootst (Goliath) was. Emma, de moeder van Maurice was het langst, en Nathan was de kleinste. Zo werd dus iedereen de maat genomen, maar dan op een leuke manier! Daarna mochten alle kinderen kiezen of ze de kleine David wilde tekenen of de grote Goliath.

 

Iedereen bedankt voor de hulp

Natuurlijk willen alle ouders: Emma, Daniel en Roeland bedanken voor hun hulp. Dit jaar willen we de kinderkerk vaker organiseren. Als je als ouder zin hebt om mee te helpen, dan ben je van harte welkom. Je kunt je opgeven om een kinderkerk te leiden of om te helpen. Stuur een mailtje aan Roeland: rflmdekkers@concepts.nl om je op te geven of voor meer informatie.
 
 
 
Volgende kinderkerk: kijk op de website
 
We gaan een nieuwe schema maken voor de kinderkerk. Dus houdt de website in de gaten dan ben je als eerste op de hoogte. We hopen dat je er dan weer bij bent. Graag tot gauw.
 
 
 
Roeland Dekkers
 
Emma van der Meulen
 
Coördinatie kinderkerk