Open Kerk – Gastheren en -vrouwen (“kerkwachten”) gezocht…

 Beste parochianen en geinteresseerden,

Onze kerk is op zaterdagmiddagen en woensdagmiddagen regelmatig open. Op deze manier is zij een plek van stilte en bezinning in de buurt en openen wij ons als kerk voor de samenleving om ons heen. Om dit mogelijk te maken zetten verschillende gastvrouwen en -heren zich in als “kerkwachten.” Dit team kan op het moment wat versterking gebruiken, zoals op de vorige gemeentevergadering kort ter sprake kwam. De taak bestaat uit aanwezig zijn in de kerk, eventuele vragen (naar mogelijkheid) te beantwoorden, en vooral een vriendelijk gezicht van de kerk te zijn. Mocht u zich hiervoor interesseren, kunt u zich bij mij of bij Will Keman (w.keman@tiscali.nl) aanmelden.

Met hartelijke groet,

Peter-Ben (Smit)