9 – Kinderkerkpost:

   Doos vol duiven voor Boris!
10

 

 
Het was een bijzondere mis vandaag, want Boris werd gedoopt. Alle kinderen van de kinderkerk: Sophie, Carice, Morris, Charlie, en Dirkje maakten een speciaal cadeau voor de jonge dopeling: een doos vol duiven. Geen echte duiven natuurlijk, maar tekeningen.
Ieder kind kleurde, versierde en plakte een getekende duif op z’n eigen manier. En de ouders, Oma Babs, Emma, Denise en de ouders van Dirkje, versierden een cadeaudoos. Alle tekeningen werden in de doos gedaan en aan Cathelijn, de moeder van Boris gegeven. Zij was er heel blij mee!
 
Duif in de kerk

10

 Het idee om een doos vol duiven aan Boris te geven kwam voort uit het verhaal dat de kinderen lazen uit de bijbel, namelijk het verhaal van Johannes de Doper. Hier gebeurde iets bijzonders. Toen Johannes Jezus doopte in de rivier de Jordaan, ging de hemel open en daalde een duif neer op Jezus’ schouder ! En weet je wat? Charlie ontdekte ook een duif in onze eigen kerk. Kijk maar eens bovenin de preekstoel, misschien zie je ‘m dan ook zitten.
 
Kerstverrassing
De volgende kinderkerk is over 5 weken, op zondag 28 november. Jullie zijn dan weer van harte welkom. We gaan het dan over kerstmis hebben. En voor ieder kind ligt een verrassing klaar…
Graag tot dan.
 
Roeland Dekkers
Coördinator kinderkerk