Parochieuitje naar Amersfoort op 9 oktober

(overgenomen uit Klankbord 477)

 

 

Onze parochie bestaat uit een heel wisselende groep mensen – sommige horen er al jaren bij, terwijl andere pas recentelijk toegetreden zijn. Wij kennen elkaar niet altijd even goed, en daar willen wij, een groepje parochianen, verandering in brengen. Wij nodigen jullie daarom allemaal van harte uit om op zaterdag 9 oktober met ons naar Amersfoort te gaan!

Het programma is heel gevarieerd: er zijn verschillende activiteiten in en rond de oud-katholieke kerk “Joris op ‘t Zand”, wij bekijken de muurhuizen (zie foto op de voorpagina), we bezoeken het voormalige gebouw van het Oud-Katholiek Seminarie en we horen meer over de geschiedenis van onze kerk. Ook vieren we een orthodoxe vesper, en we eten en drinken natuurlijk samen.

Het programma staat nog niet helemaal vast, maar dat is zeker: wij beginnen rond 13.30 in Amersfoort, en het duurt tot ongeveer 20.00 uur. Wie wil, gaat daarna nog iets drinken. Wij reizen met openbaar vervoer, maar we regelen natuurlijk auto’s voor mensen die minder goed ter been zijn. De kosten zullen rond de 20 € liggen, inclusief eten, maar exclusief drank en reis. Als dat te duur is voor sommigen, kan subsidie geregeld worden.

Voor meer informatie en aanmelding: let op de aankondigingen in de dienst, en we zullen per email informatie versturen. Binnenkort liggen ook een intekenlijst en formulieren in de gemeentekamer. Graag horen wij voor 1 oktober of jullie komen.

Wij verheugen ons op jullie allemaal!

Lidwien van Buuren, Dolly van de Laar, Jitske Kuiper, Jarek Kubacki en Alexandra Gerny