Pinksteren: Wat bezielt U ?

 

Zondag 23 mei Eerste Pinksterdag: Wat bezielt U ?

Speciaal voor iedereen die kennis wil maken met de Oud-Katholieke Kerk of deze bijzondere kerk beter wilt leren kennen, organiseren we op Eerste Pinksterdag om 12.30 uur een bijzondere lunch.

Kent u nog het verhaal van Pinksteren? De leerlingen van Jezus kwamen samen in een “bovenkamer”. Jezus was terug in de hemel en de leerlingen wisten niet goed hoe nu verder. Plotseling was er een geluid als een wind en verschenen er vlammen boven hun hoofden. En als zij spraken kon iedereen hen verstaan, in iedere denkbare taal. Zo konden de leerlingen de mensen vertellen waar hun hart van vol was, wat hen bezielde: namelijk hun geloof in Jezus.

Dit is natuurlijk een prachtig gegeven: elkaar vertellen wat je bezighoudt, waar je hart van vol is: een hobby, een ervaring of een mooi verhaal. Zo willen wij u ook uitnodigen te luisteren naar verschillende gasten die vertellen over hun passie, wat hen inspireert, kortom wat hen bezielt: muziek, een verhaal, alles is mogelijk. Wij ontvangen u graag met een lekkere kop soep en een glaasje wijn. En wellicht verschijnen er bij ons ook vurige tongen… 

 

Inschrijven en deelnemersbijdrage

U kunt zich opgeven bij benbles@xs4all.nl

De deelnemersbijdrage is 10 euro p.p. SVP overmaken op  rekeningnummer

56 300 68 ten name van bles wijnconsulent , Jaagpad  nr 7, 1059 BN, Amsterdam