7 – Kinderkerkpost verslag Palmpasen

Zalig Pasen allemaal!

  
Graag wensen we alle kinderen van de kinderkerk een Zalig Pasen. Vorige week hebben Aune, Esther, Rafael, Benedict, Alice, Morris en Charlie meegedaan aan activiteiten rondom Palmpasen. We begonnen met het verhaal van Jezus die juichend wordt toegeroepen als hij de stad Jeruzalem binnenkomt. Daarna mochten alle kinderen helpen met timmeren, versieren en snoeperijen zodat iedereen met een feestelijk en lekkere palmpasenstok de dag erop kon meelopen in processie in de kerk. Er liepen zoveel parochianen in de processie achter de kinderen aan dat de hele optocht vast kwam te staan ! Toen zijn we met de kinderen maar gauw met de kinderkerk begonnen in de gemeentekamer. Hier hebben we slingers gemaakt die de palmpasenstokken helemaal af maakten. En de stokken ? die mochten mee naar huis om opgesnoept te worden ! 
 
Dit was voorlopig de laatste kinderkerk tot de zomervakantie. Daarna krijgen jullie weer een uitnodiging voor de nieuwe reeks kinderkerkactiviteiten. Houd deze website in de gaten voor nieuws. Als je als ouder zin hebt om mee te helpen dan ben je van harte welkom ! Je kunt een berichtje sturen naar mij: rflmdekkers@concept.nl.
 
Graag tot ziens en een Zalig Pasen voor iedereen
 
Roeland Dekkers
Coordinator kinderkerk