Kinderkerkpost 2009-3

Dwars door de sneeuw

   Dwars door de sneeuw kwamen Morris & Charlie, Colin & Jamie en Aune om met de laatste kinderkerk van dit jaar mee te doen. In de kerk was de verwarming uitgevallen en was het zeer koud. Iedereen in de kerk was jaloers op de kinderen die de koude kerkruimte konden verwisselen voor de warme gemeentezaal.

Hier lazen we het romantische kerstverhaal van de trommeljongen die speciaal voor het pasgeboren kindje Jezus op zijn trommel komt spelen. De vader van Colin en Jamie had zelfs een heuse muziekinstallatie meegenomen zodat we het bijhorende liedje kon beluisteren. Alle kinderen mochten met meegebrachte muziekinstrumenten het bekende parampampampam feestelijk mee”trommelen“.

Als afsluiter heeft ieder kind een kerstkaart gemaakt om mee naar huis te nemen.  Jammer genoeg moesten we afscheid van onze trouwe leidster Esther Maijs die voor de laatste keer bij ons was. Zij zal de kinderkerk gaan volgen in haar woonplaats Haarlem. Graag bedanken we haar namens alle kinderen voor de vele leuke en creatieve kinderkerkactiviteiten.


Alle kinderen wensen we een  Zalig Kerstfeest. Graag tot in het nieuwe jaar op zondag 31 januari bij de volgende kinderkerk waar we een kaarsenoptocht gaan houden.