Gezellige bazar

Op 6 september hield onze parochie een bazar in het kerkgebouw. Er werden spulletjes verkocht die het afgelopen jaar waren opgespaard uit overtollige huisraad van parochianen.

Op vrijdag werd alles opgesteld en geprijsd en zaterdag was de verkoop. Smaken verschillen, dat weten we wel. Maar het is werkelijk wonderlijk om te zien hoe soms de vreemdste voorwerpen toch weer een nieuwe en blije eigenaar vinden! Uiteindelijk zijn er -schatten we- éen paar honderd mensen binnengedruppeld, waaronder opvallend velen uit de buurt, al dan niet met kinderen. Vanzelfsprekend ontstonden er ook de nodige gesprekken over de kerk en het geloof. Met zo’n twintig parochianen onder de deskundige leiding van Han Louman werd zodoende geld bijeengebracht voor de restauratie van het orgel (ruim 1700 euro), maakten we reclame voor onze kleine, maar waardevolle club én hadden we zelf nog een vermoeiende maar gezellige dag ook! Volgend jaar weer?

Foto’s van links boven naar rechts beneden: Jaap Spaans geflankeerd door Will Keman en Lidwien van Buuren; Trees voorziet artikelen van redelijke prijzen; Bazarmeester Han Louman; Gertjan en Ben bij het betere spul; een kritische blik van Jan Muijsert en een lekker eten na afloop!