Kinderkerk met Pinksteren

Was het de hitte, het tijdstip of had het iets te maken met het verhaal van het neerdalen van de Heilige Geest ? Hoe het ook zij, voordat de kinderkerk goed en wel begonnen was, hadden de meeste kinderen de kerk al verlaten en zaten zij al klaar in de gemeentekamer voor de kinderkerk. Hier las een van de kinderen, Nathan, het verhaal over de discipelen van Jezus die de Heilige Geest ontvingen aan de andere kinderen voor. Daarna kreeg ieder kind een papieren duif om in te kleuren. Deze werden vervolgens samengevoegd tot een ware Pinkstermobile vol kleurige duiven. Aan het eind van de dienst gaven de kinderen vol trots de mobile aan de kosteres Jansje Mensink-Horeman die haar functie na jaren van trouwe dienst neergelegde.

Dit was de laatste kinderkerk in die gepland stond voor dit halfjaar. Binnenkort komen we met het kinderkerkteam bij elkaar om te evalueren en de nieuwe bijeenkomsten te plannen. Houdt de site in de gaten, u en uw kinderen zijn dan weer van harte welkom om mee te doen.