Verhuur

De Kerkzaal

De Oud-Katholieke Kerk van Amsterdam is gelegen op een ideale locatie in Amsterdam Oud-Zuid, vlakbij het Concertgebouwen te midden van diverse toprestaurants en gezellige cafés. Deze oase van rust en licht biedt plaats aan 100 personen en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De parkeergarage van het Museumplein ligt op loopafstand.

Het prachtige en historische interieur geeft de kerk een intieme en warme sfeer die veel mensen zal aanspreken. Daarnaast beschikt de kerk over alle faciliteiten om uw huwe­lijksvoltrekking tot een succes te maken. Zo heeft de kerk een goede akoestiek en beschikt zij over een piano en een uitstekend orgel. U kunt natuurlijk ook zelf musici en/of zangers meenemen of cd’s afspelen. Het is mogelijk om aansluitend op het bur­gerlijk huwelijk een kerkelijke huwelijks­sluiting te laten plaatshebben vanuit uw eigen kerkgenootschap.

De gemeentekamer

Naast de kerkzaal is ook de gemeentekamer achter de kerk te huren. Vanaf april beschikt de parochie over wifi en dat komt niet alleen onszelf ten goede, maar ook wie ons zaaltje huren of willen huren. Heb je een ruime overlegplek nodig of een ruimte om te werken? Neem dan contact op.

Huurinformatie:

Mevrouw L. Kroon
Tel.: 020 341 88 33
06 30 00 55 86
E-mail: penningmeester@amsterdam.okkn.nl