Achter de schermen van deze pagina kijken? Kerkproeverij op 10 september

U kent deze pagina – maar weet u ook wat er zijn schermen zit? Misschien weet u het heel goed. Het zijn de activiteiten van de oud-katholieke parochie. Vieringen, gespreksgroepen, inzet voor de voedselbank, bezoekwerk, en nog veel meer. Misschien kent u het ook niet zo goed, maar kijkt u hier wel af en toe en bent benieuwd.

Voor iedereen is er op 10 september de Kerkproeverij. Een dienst op zondagmorgen om 10 uur, voor iedereen die de parochie goed kent, of een keertje wil komen kijken. Zoals bij iedere goede proeverij: kijken, ervaren, proeven staat voorop. Na afloop van de dienst is er gelegenheid informeel ervaringen uit te wisselen. De dienst zelf heeft muziek, lezingen uit de Bijbel, een preek, gebeden en de viering van de maaltijd van de Heer.

We nodigen iedereen graag uit – iedere zondag, maar 10 september in het bijzonder. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Wellicht is wat waardevol is voor de gemeenschap ook waardevol voor u. En als dat niet zo is en u na afloopt denkt: dat was eens, maar nooit weer – dat geeft de gemeente ook stof tot nadenken en is van belang.

Voor nu in ieder geval: van harte welkom om eens achter de schermen van deze pagina te komen kijken. 10 september, 10 uur, Ruysdaelstraat 37 – de Kerkproeverij! 

Peter-Ben Smit, assisterend pastor

P.S. Voor vragen kunt u me altijd e-mailen: pbajsmit@gmail.com