Allerzielen 2 november

Stilstaan bij wie stierf en je bijbleef. Op 2 november gaan tegen het vallen de avond onze deuren open. We gedenken en herdenken onze ouders, opa’s en oma’s, kinderen, vrienden, geliefden, van wie we afscheid hebben moeten nemen. 

Kom je ook om 17:30 een kaars aansteken bij muziek, stilte en poëzie? 

Aansluitend is er om 19.30 een eucharistieviering voor alle overledenen met de rijke symboliek van onze traditie in de intimiteit van het avonddonker. Namen voor gedachtenissen voor in de mis kunnen opgegeven worden via okkamsterdam@gmail.com.Van harte welkom!


On November 2nd we come together at the end of the day to remember our departed loved ones, friends, family. 

Come and join us at the fall of night to light a candle, listen to music, silence and poetry. 

After this triptich of candlelight, words and music we cordially invite you to celebrate the eucharist with us in a mass for All Souls. Names of those you wish to be included in the memorials in the mass, can be send to okkamsterdam@gmail.com.