Oud-Katholieke Jeugdkampen 2016

Het thema dit jaar is Oertijd!! Dit betekent niet dat wij het wiel opnieuw uit moeten vinden, want we zullen het zeker oergezellig hebben. Er zijn dit jaar weer drie kampen: een Zeilkamp in Friesland en het ZAKamp en Landkamp in Nunspeet. Op Landkamp gaan de jongste de bossen in en zetten wij op stone-achtige wijze een gezellig kamp neer. Op ZAKamp moet het vuur zelf worden aangestoken met een stuk hout en veel wrijving. En tijdens het Zeilkamp zul je met prehistorische navigatie over de Friese meren varen. De kinderen en tieners op Landkamp slapen apart van elkaar. De meiden slapen gezellig bij de meiden en de jongens in hun eigen grot (kamptent). 

                                                                                                                                                               

Slapen doen wij in tenten van twaalf personen. De kampen zijn gevuld met activiteiten en leuke leerzame onderdelen. We zullen tijdens de kampen niet vergeten dat we een Oud-Katholiek Jeugdkamp zijn, dus ook hier wordt aandacht aan besteed. Heeft u zo’n Flintstone-achtige bolide en brengt u uw kind persoonlijk naar het kampterrein? Geef dit dan door aan het aanmeldadres. Voor meer informatie kunt u naar www.okjeugdkampen.nl, zie onderstaande folder of kunt u mailen naar info@okjeugdkampen.nl.