Uitnodiging Zilverplus

De datum voor de nieuwe bijeenkomst voor Zilverplus is bekend: donderdag 19 maart 2015 vanaf 10.30 uur tot ca. 13.15 uur in de Gemeentekamer. Allen zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij W. Keman. 

 

Deze keer komt mevrouw Henny Dijkhuizen. Haar functie is Persoonlijk begeleider bij het Leger des Heils in Lelystad, in Flevoland. Maar ook aardig te vermelden is ze dat ze de schoondochter van W. en B. Spoelder wordt .

Ze zal ons vertellen over het Leger des Heils en iets over Flevoland en Lelystad om vervolgens een inkijkje te geven wat haar functie als Persoonlijk begeleider bij het Leger des Heils inhoudt. Haar afdeling biedt zorg en aandacht aan jongeren die door verschillende omstandigheden de maatschappij uit zijn, maar nu weer terug moeten/willen. En ze beantwoordt graag onze vragen.

 

Aansluitend zullen wij met elkaar een eenvoudige lunch gebruiken.