Kinderkerkpost: Palmpasen

Beste ouders en kinderen,
Aanstaande zondag 29 maart vieren we Palmpasen. We vieren dan de intocht van Jezus in Jeruzalem, en het is meteen het begin van de Goede Week. Met de kinderkerk betekent het dat we palmpasenstokken gaan maken! We versieren de stokken met crepepapier, en natuurlijk lekkere snoepjes. (Als je je hebt kunnen beheersen met vasten neem dan je voorraad mee. Is al je snoep op, geen probleem, dan zorgen wij ervoor.) Natuurlijk mag je de stok na afloop mee naar huis nemen. 
                                                                             
Dus geef je snel op bij mij, rflmdekkers@concepts.nl  dan zetten we alles klaar !  
Je bent van harte welkom! Geniet van het lekkere lenteweer, en graag tot aanstaande zondag ! 
 
Namens het hele kinderkerkteam,
Roeland, Emma en Daniel