Kinderkerkpost: Sfeervol begin van de Advent

Beste ouders en kinderen, 
                                          
Geinspireerd door het mooie verhaal van de engel Gabriel die aankondigde dat Maria een kindje zou krijgen gingen Morris & Charlie, Nathan en Maurice aan de slag om een echte engel te maken. Er werd gevouwen, geplakt, maar bovenal geschitterd met duizenden glitters. Gelukkig was er een voorbeeld waar iedereen zich aan op kon trekken… Dank aan Daniel en Martin voor alle voorbereiding en organisatie voor deze sfeervolle begin van de advent. 
                                       
Welkom bij de volgende kinderkerk: volgende week 30 november en 21 december
Volgende week is er een ingelast kinderkerk in verband met de doop van Evia en Elto en Abe. Ook op 21 december is er weer kinderen. Je kunt je opgeven bij Emma voor alle voorbereidingen: evandermeulen_2000@yahoo.com.
                                          
Graag tot dan!
                                       
Met vriendelijke groet namens het hele kinderkerk team,
Roeland, Emma en Daniel