Uitnodiging Zilverplus – 16 oktober

Beste parochianen,

Tijdens de vorige bijeenkomst van Zilverplus was nog geen nieuwe datum bekend voor een volgende bijeenkomst. Maar nu wel!De volgende bijeenkomst is op donderdag 16 oktober 2014 vanaf 10.30 uur tot ca. 13.15 uur in de Gemeentekamer. Graag nodig ik jullie  hiervoor  uit.

 

Deze keer zullen Lies en Co Kroon ons meer vertellen over een onderwerp waar zij meer van weten dan wij, durf ik te veronderstellen. Zij hebben hun inleiding de volgende titel meegegeven: Vastgoed: stevig fundament of wankele basis. Ik denk dat het een informatief verhaal wordt en er kunnen veel vragen gesteld worden!! Aansluitend zullen wij met elkaar een eenvoudige lunch gebruiken.

 

In verband met de voorbereiding willen we graag even weten of  jullie er zullen zijn.

 

 

Met vriendelijke groet,

Will  Keman 

w.keman@tiscali.nl