Zaterdag 20 september – Unie van Utrecht – verplichte aanmelding

De belangstelling voor het aanstaande congres is groot. Inmiddels hebben zich over de 500 deelnemers aangemeld, waarbij een groot aantal uit het buitenland. Wij verwachten veel belangstelling voor de viering van de herdenking van 125 jaar Unie van Utrecht in de Domkerk op zaterdag 20 september. Daarom ziet het congres comité zich genoodzaakt ook voor deze viering te gaan werken met toegangskaarten.

De kaarten kunnen tot maandag 15 september aangevraagd worden via vieringdom@okcongres2014.com . De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en het aantal plaatsen is helaas beperkt. 

U krijgt per omgaande dan per mail een toegangsbewijs toegestuurd, wat u dient te tonen bij binnenkomst. En helaas in dit geval geldt vol = vol. Aan de aanvraag zijn geen kosten verbonden.

 

Indien U zich reeds heeft aangemeld voor het congres, dan behoeft u zich niet voor deze viering apart aan te melden. Congresgangers hebben voorrang. Zonder geldige congreskaart of bovengenoemd toegangsbewijs krijgt u geen toegang tot de Dom.

 

U kunt zich nog tot 10 september aanmelden voor deelname aan één of meer dagen van het gehele congres.

 

Frank de Haart, voorzitter Het congres comité 2014