Internationaal oud katholieken congres – 18 tot 21 september 2014

Van 18 tot 21 september vindt het Internationaal oud katholieken congres plaats in Utrecht.

Waarom naar het congres komen? Alle argumenten op een rijtje:

  • Het congres is een enige gelegenheid om het ‘bredere oud-katholieke verband’ te ervaren. We hebben de gelegenheid om gastheer/vrouw te zijn en tonen zo hoe we kerk beleven en zijn in Nederland.

  • Wat deelnemers aan een congres altijd veel genoegen doet is de mogelijkheid om contact te hebben met oudkatholieken van over de grenzen en te ervaren dat we samen onze schouders onder het oud-katholieke ideaal zetten.

  • Bovendien biedt het programma een veelzijdig aanbod aan inspiratie voor de wijze waarop we ons oud-katholiek christen-zijn in deze tijd gestalte kunnen geven, zowel persoonlijk als met de parochie.

  • Én daarbij komt nog dat deelnemers de gelegenheid hebben enkele uitzonderlijke evenementen mee te maken zoals een exclusief bezoek aan het Catherijneconvent, gereserveerde plaatsen in de Dom voor de jubileumviering en het feestbuffet en spektakel op de jubileumdag in het pandhof van de Dom, enz. Als deelnemer aan het congres heeft men voor 145 Euro naast het programma ook nog recht op alle maaltijden. (zie het programma op www.okcongres2014.com)

  • het wordt een enig oud-katholiek evenement in de binnenstad van ons eigen Utrecht!

  • En, zoals je weet, zal normaal gesproken het volgende Oud-Katholiekencongres in 2034 in ons land plaats vinden.

U komt toch ook?