Kinderkerkpost 33

Beste ouders en kinderen,

Ware kunstenaars, dat waren Maurice, Pieter & David en Willem, afgelopen zondag in de kinderkerk die helemaal in het teken stond van Drie Koningen. Of waren het nu de drie Wijzen ? We kwamen er niet helemaal uit met z’n allen. Maar dat deze drie gasten die het stalletje van Jozef en Maria kronen droegen, ja daar was iedereen het over eens. Dus kreeg iedereen een kwast in de hand om een kroon te schilderen. Een schilderij met een wijze of een koning in vol ornaat mocht natuurlijk ook. En zelfs voor een verftekening van een een stalletje werd de hand (met de kwast erin) niet omgedraaid. Een kunstzinnig begin van het nieuwe jaar.

Graag tot de volgende keer, houdt deze website in de gaten voor de aankondiging!

Allemaal de beste wensen van het hele kinderkerkteam!