Kinderkerkpost 24: Advent

Verslag Kinderkerk – 9 december 2012

Beste ouders en kinderen,

Engelen, daar ging het vandaag allemaal om in de kinderkerk. Want een vreemdeling komt bij Maria langs om haar te vertellen dat zij een kindje verwacht. En dat hebben we het natuurlijk niet over de vreemd’ling die verdwaald is zeker. Nee, het is een engel. Een engel genaamd Gabriel. Aan de kinderen Eva, Morris & Charlie, Carice, Nathan hebben we gevraagd of zij weleens een engel hadden gezign. Alleen Nathan had wel eens een stukje van de jurk van een engel gezien. Daarna zij we aan het werk gegaan. Emma had klei bij zich en toen hebben we allemaal een engel gemaakt. Aan het eind hebben we alle engelen rondom de kaarsjes gezet. Het leek al bijna Kerstmis!

Iedereen bedankt voor jullie komst, de ouders en Eva bedankt voor jullie hulp. De volgende kinderkerk is op zondag 23 december. Jullie zijn weer van harte welkom.

Graag tot dan !

Met vriendelijke groet,

Roeland Dekkers & Emma van der Meulen
Coordinatie Kinderkerk