Kinderkerkpost 23

Beste ouders en kinderen,

Graag nodig ik jullie uit voor de volgende kinderkerk op Eerste Pinksterdag op zondag 27 mei om 10.00 uur. Pinksteren is bijzonder maar niet zo bekend feest. Want waar gaat het nu precies om met Pinsteren ? Het is het feest van vuur, van de Heilige Geest, van vlammen, van de start van de kerk. Je krijgt er alles over te horen, maar we gaan ook aan de slag met vuur! Als het mooi weer is maken we zelfs een uitstapje naar de parochietuin van pastoor Dick. Reden genoeg om te komen.

Jullie zijn van harte welkom. Graag ontvangen we een berichtje als je komt ivm met de voorbereiding.

Voor iedereen die vakantie heeft veel plezier gewenst, en graag tot volgende week zondag, de 27e.

Met vriendelijke groet,

Roeland Dekkers
Emma van der Meulen
coordinatie kinderkerk