Kinderkerkpost 22


1 April, 2012

Beste ouders en kinderen,

Wat een leuke Palmzondag was het vandaag!

Zoals we jullie schreven was gisteren het versieren van palmpasenstokken niet doorgegaan. Maar vandaag lukt het wel!
Wat was er gebeurd? Morris en Charlie hadden een stok thuis gemaakt, en ook twee nieuwe kindjes: Olga en Finn kwamen naar de kerk met een palmpasenstok. Morris en Charlie moesten op weg naar de kerk stoppen om te tanken. En toen bedachten ze dat ze hier wel wat snoepjes kon kopen om de stokken mee te versieren! Zo gezegd zo gedaan!

We begonnen de mis met een ommegang door de kerk waarbij de kinderen voorop liepen met hun palmpasenstok. Daarna gingen we naar achteren voor de kinderkerk. We lazen het verhaal van de intocht van Jezus in Jeruzalem. Toen kwamen alle snoepjes te voorschijn. Met dank aan de helpers, Eva en Daniel konden zo alle kinderen hun stok feestelijk versieren.

Wat een goed begin van de Goede Week.

Graag tot de volgende kinderkerk,

Met vriendelijke groet,

Roeland Dekkers

coordinatie kinderkerk