Kinderkerkpost 19

Beste ouders en kinderen,

Met de storm nog tussen de oren wensen we alle kinderen een Zalig Nieuwjaar!

Graag nodigen we jullie uit voor 2 kinderkerken in januari. En het beloven twee leuke bijeenkomsten te worden want ze vallen op bijzondere feestdagen. De eerste is aanstaande zondag 8 januari. We vieren dan  DrieKoningen. Misschien ken je het beroemde verhaal wel van de drie wijzen die het kindje Jezus kwamen bezoeken. Het is een prachtig verhaal. Na de mis gaan we de kerstboom opruimen. Als je zin hebt mag je meehelpen. En heb je het gezien? Het is een enorme boom dit jaar!

Aan het eind van de maand op zondag 29 januari zijn jullie weer welkom. We vieren dan Maria Lichtmis. Alle kinderen mogen dan in een optocht door de kerk lopen met een kaarsje. Altijd een prachtig gezicht dus mis het niet.

We hopen jullie gauw te begroeten, aanstaande zondag of aan het eind van maand.

Graag tot dan!

Roeland Dekkers
Emma van der Meulen
Coördinatie kinderkerk