Kerstverhaal, kerstcake en kerstboom

 10

Kinderkerkpost:

Het was op-en-top kerst in de kinderkerk vandaag!
Morris & Charlie, Maurice en Jule hadden de besneeuwde wegen getrotseerd om te luisteren naar het kerstverhaal. En wat bleek ? Jozef en Maria hadden bijna 2000 jaar geleden ook zo’n zware tocht gemaakt. Op een ezeltje, dwars door het land. Alleen maar omdat de koning wilde weten hoeveel mensen er woonden in het land!

Kerstverrassing
Daarna kleurden alle kinderen een echt kerstboekje in waarin het kerstverhaal nog eens werd verteld. En er was ook een verrassing! Tante Emma en Maurice hadden echte kerstcakejes gebakken. Alle kinderen mochten deze versieren met lekkere snoepjes.

En daarna kwamen er nog twee kinderen met de kinderkerk meedoen: Pippa en Storm. Gelukkig was er nog kerstcake en ook nog een extra kerstboekje voor Pippa. Kleine Storm was nog te klein voor dit alles, maar wie weet volgend jaar.

Na afloop van de kerk hebben de kinderen geholpen met het versieren van de reusachtige kerstboom in de kerk. Kijk maar op de foto. Nu kan kerst echt beginnen.

Driekoningen
De volgende kinderkerk is op 2 januari, we vieren dan dat de drie koningen het kindje Jezus bezochten. Je kunt je opgeven bij tante Emma: evandermeulen_2000@yahoo.com

Tot volgend jaar
Namens alle kinderen wensen we jullie een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!


Roeland Dekkers
coördinator kinderkerk